Nieuws

September 2013: BENEFIETVOORSTELLING VOOR JEUGDCULTUURFONDS ALMERE

Op 24 november 2013 wordt, in samenwerking met en in de Glasbak in Almere,een benefietoptreden gegeven ten bate van het Jeugd Cultuur Fonds Almere. Dit fonds is opgericht om kinderen die onder de Nederlandse armoede grens leven in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. Deze voorstelling is voor iedereen toegankelijk.

 

Juni 2013: Nieuwe Productie

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding voor een nieuwe productie.

 

Februari 2013: Amateurkunstprijs

Sprankel en Blos heeft op 2 februari 2013 de tweede prijs van de Rotary Amateurkunstprijs gewonnen alsmede de PR prijs. Sprankel en Blos gebruikt deze prijs voor een workshop CVT om de zang en spel kwaliteiten van de cast te verbeteren.

 

Januari 2013

Sprankel & Blos is 1 van de 5 genomineerden van de Rotary Amateurkunstprijs 2012. Op zaterdag 2 februari 2013 is de Prijsuitreiking. Sprankel & Blos wenst de andere genomineerden veel succes!

Op 10 februari speelt Sprankel & Blos weer een openbare voorstelling. Dit zal plaatsvinden in de Kunstlinie om 15.00 uur. Bij voldoende belangstelling wordt er een tweede voorstelling gespeeld om 16.15 uur. Kijk voor meer informatie bij de agenda.

Sprankel & Blos is op zoek naar nieuwe goede doelen om (in het weekend) een voorstelling voor te spelen. Neem contact op met Tinka de Boer voor meer informatie.

December 2012

De Sprankel & Blos crew geniet van het spelen voor de bijzondere kinderen van de speciale doelgroepen. Het is prachtig om te zien dat kinderen even hun zorgen kunnen laten varen, opgaan in het verhaal en mee doen waar ze dat kunnen!

Sprankel & Blos wenst u een sprankelend 2013!

Maart 2012

De CD is klaar! Je kunt de CD voor €12,50 bestellen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Of kopen na een van de voorstellingen voor €10,00.

De voorstelling gaat op 10 maart in première in de kleine zaal van de Kunstlinie, Esplanade 12 te AlmereDe voorstelling van 14.30 uur is inmiddels uitverkocht maar er zal nog een voorstelling worden gespeeld om 16.00 uur. Reserveren bij voorkeur via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of anders via 06-23692382

December 2011

De productie is klaar. Nu nog de puntjes op de i en de CD opnemen. We kijken allemaal uit naar de try-out en de première. Tot binnenkort.

Oktober 2011

We zijn blij dat 2 bedrijven ons ‘levende decor’ willen sponsoren: www.doosopmaat.nl en www.koropackvision.nl. Met dank aan Jacob Broekhoff en Philip Steens.

September 2011

De muziek en het beeldconcept zijn klaar en prachtig geworden! De repetities zijn van start, en S&B is blij met de 3 nieuwe zangers/ spelers (M/V) en 2 nieuwe musici! Er wordt hard gewerkt de muziek en teksten uit het hoofd te leren, en dan komt de regie er nog bij.

Januari 2011

Het script van de nieuwe voorstelling is Klaar! "De Koning zonder Kroon" naar het gelijkmatige kinderboek van het populaire schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder.

Wij danken Wilbert Friederichs en natuurlijk de auteurs dat zij hun boek beschikbaar stelden voor dit goede doel. Wij kijken uit naar de muziek die nu geschreven gaat worden door Jetse Bremer.

Sprankel & Blos verheugt zich verschrikkelijk het hele proces (weer) mee te maken, van idee tot aan het moment dat de voorstelling klaar is en gespeeld kan gaan worden!

Let op! Er zijn nog kaarten voor de laatste 'Tovernacht' voorstelling gespeeld in Theater het BinnensteBuiten in Almere op 30 januari 2011. Voor reserveren zie agenda.

Oktober 2010

De repetities gaan weer van start! Nog een aantal Tovernachten en dan zal het doek echt vallen. De allerlaatste voorstelling zal zijn op 30 januari 2011 in het Theater Het Binnenstebuiten, hetzelfde theater waar in 2008 ook de premiére van Tovernacht plaats vond.

    

Juni 2010

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de nieuwe productie. Subsidies zijn aangevraagd en over het thema van de nieuwe voorstelling is gebrainstormd.

        

Februari 2010

Sprankel & Blos wint met de voorstelling Tovernacht de eerste prijs voor de wedstrijd van de Amateurkunst Almere!

Zie onder reacties een stukje uit het jury rapport.

         

Januari 2010

Sprankel & Blos is heel erg blij dat zij de liedjes uit de voorstelling Tovernacht heeft kunnen opnemen op een CD. Deze CD is tijdens de voorstellingen te koop voor € 10,00.

U kunt de CD Tovernacht ook bestellen door € 12,50 over te maken op bankrekening 3836127 t.n.v. Stichting Sprankel & Blos, Almere onder vermelding van "CD Tovernacht". Vergeet niet om ook uw naam en adres te vermelden.

December 2009

Sprankel & Blos zal in het seizoen 2010-2011 nog een serie Tovernachten gaan uitvoeren voor speciale doelgroepen. Zoudt u hiervoor in aanmerking willen komen, neem dan contact op met Tinka de Boer, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sprankel & Blos zal in de loop van 2010 gaan werken aan een geheel nieuwe voorstelling. Nadere bijzonderheden volgen.