De Koning zonder Kroon

 


 

 

 

todo-small-transp

 

Het zal je maar gebeuren als koning: je wordt door je koningin het paleis uit gezet omdat je je kroon bent verloren! Maar wat eerst rampzalig lijkt, blijkt dan toch heel anders uit te pakken…

“De Koning zonder Kroon” is de titel van de nieuwe muziektheaterproductie van Stichting Sprankel & Blos. Deze is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van het populaire schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder.

“De Koning zonder Kroon” is een prachtig en humoristisch verhaal over moed, avontuur, inventiviteit en je eigen keuzes durven maken.

De Koning zonder Kroon wordt gespeeld en gezongen door elf zangers/spelers (vijfstemmig zang) en een echt orkest met piano, contrabas, dwarsfluit en klarinet. De voorstelling duurt ongeveer 3 kwartier.

 

Auteurs Kinderboek: Marianne Busser en Ron Schröder

Tekst Script: Wilbert Friederichs

Composities/muzikale leiding: Jetse Bremer

Beeldconcept/vormgeving: Gérard Pillen

Regie: Sander Buckers

Initiatief/Organisatie/Sponsors: Tinka de Boer

Subsidieaanvragen: Linda Gerzon en Marjan de Rooij

Produktieleider: Giovanni Scheepers

Regieassistent: Sylvia Schalken

De CD van De Koning zonder Kroon is voor € 10,- te koop bij de voorstellingen maar kan ook besteld worden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Maak een bedrag van € 12,50 (incl. verzendkosten) over op bankrekeningnummer 3836127, ten name van Sprankel en Blos, Almere onder vermelding van je naam en adres gegevens. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.