Creatie Koning zonder Kroon

 

Foto Jetse Bremer

 Jetse (componist): Krijgt niet genoeg van het wroeten in de muziekstructuur, maar laat zich tijdens het componeren toch vooral leiden door zijn gevoel, zoals in Koning zonder Kroon te horen is. Tovert de mooiste sferen, soms met andere liedjes er doorheen verweven. Kent de stemmen van alle zangeressen van Sprankel & Blos op zijn duimpje, aangezien ze bijna allen uit zijn vocal group Fem@il voortgekomen zijn. 

Foto Wilbert Friederichs

Wilbert (tekstschrijver): Hij zingt soms wel maar heeft ook veel bedacht Muziekjes, teksten – oh, mooi van toon. Zijn laatste tekst staat bol van blos en sprankel, Van avonturen en heet Koning zonder Kroon.

20120121- MG 5693

Gérard (theatervormgever): Heeft de hele regie tot op de millimeter nauwkeurig als een plaatje in zijn hoofd zitten. Denkt in beelden en vormen. Voelt feilloos aan wat kinderen leuk vinden om naar te kijken. De filosofie van de kralenketting (elders op de site) komt van hem. Hij heeft deze productie zijn tijd en energie gestoken in het beeldconcept en de vormgeving met als resultaat een fantastisch spel met simpele dozen en kartonnen kokers.

20120121- MG 5682

Sander (regisseur): Zingen en bewegen deed hij altijd al, hij is letterlijk tussen de schuifdeuren begonnen. Bij Sander gaat het er bij het regisseren om dat spelers aansluiting vinden bij hun eigen leven. Verplaats je eerst in jezelf voor je in een rol duikt. In zijn manier van werken staat persoonlijke ontwikkeling bij de spelers mede centraal. Om dit nog beter te kunnen begeleiden volgt hij op dit moment een opleiding tot coach.